Schilder in: Amsterdam, Haarlem, Heemstede, Amstelveen, Almere, Uithoorn, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Laren, Naarden, Huizen, Bussum, Noordwijk en Zandvoort.

Steef Boomgaard Schilderwerken

Over mij

steefboomgaardMijn naam is Steef Boomgaard en ik ben zelfstandig schilder. Ik hou ervan om huizen mooi te maken. Mijn werkgebied is Noord-en Zuid Holland, Flevoland en Utrecht. Veel van mijn werk bevindt zich in Amsterdam, Haarlem, Heemstede, Amstelveen en Almere. Maar ook in: Uithoorn, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Laren, Naarden, Huizen, Bussum, Noordwijk en Zandvoort.

Ik werk alleen, maar bij grotere projecten heb ik de beschikking over meerdere gecertificeerde schilders.

Ik ga als volgt te werk:

Stap 1: Kennismaking.
Stap 2: Aanvraag offerte.
Stap 3. Binnen een week offerte thuis.
Stap 4: Planning van de werkzaamheden.

De werkwijze is als volgt:

Compleet ontvetten van de te behandelden delen en daarna machinaal schuren. Vervolgens het verwijderen van alle glaskitten, omdat er vaak siliconen inzitten en daar hecht verf slecht op. Daarna alle hout -en glasverbindingen opnieuw afkitten, met een siliconen vrije kit. Slechte delen worden afgebrand tot op het kale hout, om een mooi duurzaam verfsysteem op te bouwen. Hierna het strak plamuren met een 2 componenten epoxyplamuur, vervolgens twee keer grondlakken en tot slot twee keer aflakken met hoogglans. Dit verlengt de volgende schildersbeurt tot 10 jaar.
Kleine houtreparaties worden tevens meegenomen in het werk.

sikkens

De producten die ik gebruik zijn van Sikkens en Sigma. Op elk schilderwerk, binnen of buiten, zit 5 jaar garantie. Als uw huis op deze manier geschilderd wordt ziet hij er weer als nieuw uit en is het een lust voor het oog om het weer zo te zien glimmen. Het is belangrijk dat uw kostbare bezit goed onderhouden wordt, u bespaart hiermee bijvoorbeeld hoge kosten voor het repareren van houtrot. Na het schilderen worden als service de liggende delen na vijf jaar opnieuw geschilderd. Voor het binnenschilderwerk is het belangrijk dat er met 100% stofafzuiging wordt gewerkt. Daarnaast gebruik ik milieuvriendelijke producten. Ook plafonds en muren worden nog degelijk gerepareerd, en met mooie en duurzame latex producten behandeld.

Voor garagevloeren, badkamers en keukens heeft Sikkens een hele mooi lijn genaamd, Wapex. Dit is een mooie afwasbare en duurzame verfsoort met twee componenten, die binnen en buiten gebruikt kan worden. U heeft met Sikkens Wapex de keuze uit honderden kleuren.

Indien u nieuwsgierig bent geworden over mijn werkwijze, kunt u hier een vrijblijvende offerte aanvragen.